Reminisce – ZON 2 OCT 2016

Reminisce | Zondag 2 oktober 2016 | Escape Amsterdam
Op zondag 1 mei had het immens populaire classic event REMINISCE zijn tweede editie in Escape venue te Amsterdam en het was er die rechtstreeks de geschiedenis boeken van Escape in kan.
Na de eerste editie in Escape waren de verwachtingen van de tweede natuurlijk torenhoog en die werden niet alleen waargemaakt, maar zelfs overtroffen. In een nagenoeg uitverkochte Escape Venue was het het van het begin tot het eind een feestende massa.
Bij opening van de deuren om 19.00 werd er heerlijk opgebouwd met de lekkere herkenbare en perfect dansbare classics en stroomde de dansvloer vrijwel meteen vol. Daarna was het het vuurwerk tot het eind. THE NEXT EPISODE was met recht een top episode in de REMINISCE saga.

REMINISCE blijft op alle fronten actief, wellicht ook in de komende zomer, maar de eerstvolgende editie van het event waar nu al iedereen weer naar uitkijkt, zal zijn op ZONDAG 2 OKTOBER in ESCAPE VENUE te AMSTERDAM.

Achter de heerlijke disco, swingbeat, r&b classics, latin en houseclassics zitten ook nu weer dezelfde knallers. DJ’s Mad, Orlando en Manie en ook onze top host Kid MC is weer van de partij op zondag 2 oktober.
Door de heerlijke openingstijden 19.00 h tot 00.00 h is iedereen maandag gewoon fris en fruitig en ook om de v.v.k. prijzen hoef je het niet te laten.

Er zijn weer een beperkt aantal earlybird tickets beschikbaar voor de vroege beslissers. Doe er je voordeel mee en haal deze tickets snel!
LET WEL, DE EARLYBIRD TICKETS ZIJN ALLEEN ONLINE VERKRIJGBAAR OP WWW.REMINISCE.NL

BUY TICKETS

FULL INFO:
♛ Tickets: http://goo.gl/XG3oae
♛ Datum: Zondag 2 oktober 2016
♛ Tijd: 19:00 – 00:00
♛ Locatie: Club Escape
♛ Adres: Rembrandtplein 11 Amsterdam
♛ Prijs voorverkoop: Earlybird 2 voor €20 | Normaal € 17,50 | More at the door
♛ VIP Tafel: Alleen op aanvraag via 0654 210528 of info@reminisce.nl
♛ Leeftijd: 24+
♛ Social media: FACEBOOK or INSTAGRAM

Let’s not worry about the future, but let’s REMINISCE about the past!

See y’all at REMINISCE, ESCAPE VENUE Amsterdam, ZONDAG 2 OKTOBER a.s.